ECOMMBX - Logo

ECOMMBX: Οδηγώντας τον τομέα του FinTech σε μια νέα εποχή

20221118 ECOMMBX - InBusiness Article

Η ECOMMBX ιδρύθηκε στην Κύπρο το 2016 και είναι μια εταιρεία πλήρως εξουσιοδοτημένη από την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου ως Ίδρυμα Ηλεκτρονικού Χρήματος.

Σύμφωνα με τον Αντώνη Αντρέου, η εταιρεία βρίσκεται σε προνομιακή θέση, ώστε να αποτελέσει τον ιδανικό ενδιάμεσο μεσολαβητή για πολλές τράπεζες σε όλο τον κόσμο, παρέχοντας στους πελάτες της ένα ταχύτερο και ασφαλέστερο παγκόσμιο περιβάλλον συναλλαγών.

Οι πελάτες της πλατφόρμας ECOMMVERSE επωφελούνται από την πρόσβαση στην πλατφόρμα μας.

Μια πλατφόρμα υψηλής τεχνολογίας, που επιτρέπει γρήγορες εσωτερικές συναλλαγές, καθώς και οικονομικά αποδοτικές εξωτερικές συναλλαγές σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο, μέσω ενός εκτεταμένου δικτύου τραπεζικών συνεργατών.

Διαθέτει απρόσκοπτες ενσωματωμένες δυνατότητες, που δίνουν σε κάθε πελάτη την ευκαιρία να επωφεληθεί από τις πολυεθνικές διατραπεζικές συναλλαγές στα κυριότερα νομίσματα, όπως EUR, USD και GBP. Είναι ένα τεχνολογικό αριστούργημα, που εξελίσσεται συνεχώς με σκοπό να εμπλουτίσει το χρηματοοικονομικό σύστημα και να δώσει καινούργιες λύσεις.

Το όραμα της μεγάλης μας οικογένειας είναι κοινό και ξεκάθαρο κι αυτό μας καθιστά πρωτοπόρους στην κούρσα της καινοτομίας και της ποιότητας όσον αφορά τις υφιστάμενες αλλά και τις νέες υπηρεσίες του χρηματοοικονομικού τομέα.

O στόχος μας είναι να αναπτύξουμε προηγμένη τεχνολογία και να προσφέρουμε ποιότητα και διεθνείς υπηρεσίες ηλεκτρονικού χρήματος, οδηγώντας τον τομέα του FinTech σε μια νέα εποχή, χτίζοντας παράλληλα ισχυρές και μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες και συνεργάτες μας.

Το μέλλον του χρήματος προβλέπεται να είναι ένας ψηφιακός παράδεισος. Ένας κόσμος στον οποίο όλες οι χρηματοοικονομικές συναλλαγές πραγματοποιούνται αποκλειστικά με μη αναλογικά μέσα. Μια πραγματική κοινωνία χωρίς μετρητά.

Όλο και περισσότερο βλέπουμε τις συναλλαγές με μετρητά να λιγοστεύουν έναντι των ψηφιακών νομισμάτων και των ανταγωνιστικών FinTechs. Ιδιαίτερα με την εμφάνιση της πανδημίας του κορωνοϊού (COVID-19), βλέπουμε να επιταχύνονται θεμελιώδεις αλλαγές στον τρόπο χειρισμού και ρύθμισης των χρημάτων.

Από την εισαγωγή του Αυτοματοποιημένου Συστήματος Εκκαθάρισης των Τραπεζιτών (Bacs) τη δεκαετία του 1960 έως σήμερα, οι ψηφιακές πληρωμές κερδίζουν δυναμική και έχουν μετατραπεί από σπάνιες σε συνήθη πρακτική, ενώ η χρήση μετρητών έχει μειωθεί.

Στην πραγματικότητα, για πολλούς το ερώτημα δεν είναι πλέον σχετικά με το αν θα πρέπει να χρησιμοποιούμε τις ψηφιακές συναλλαγές, αλλά, πώς να κάνουμε τις πληρωμές πιο γρήγορες, καλύτερες και πιο ασφαλείς.

Οι ψηφιακές πληρωμές ενσωματώνονται όλο και περισσότερο στην καθημερινή ζωή. Τα συνδεδεμένα αυτοκίνητα, οι έξυπνες οικιακές συσκευές, τα wearable και άλλα μέρη του Διαδικτύου των Πραγμάτων (IoT) έχουν ανοίξει τον δρόμο για περισσότερες καινοτόμες εμπορικές ευκαιρίες και επεκτείνουν το δίκτυο αποδοχής πληρωμών. Η ζήτηση για τεχνολογία συνδεδεμένων πληρωμών είναι μεγάλη για τους καταναλωτές στο σπίτι και εν κινήσει.

Στην ECOMMBX, διασφαλίζουμε μια αποδοτική και αποτελεσματική λειτουργία των ηλεκτρονικών τραπεζικών συναλλαγών κάθε πελάτη μας, αφού οι αρχές της λειτουργίας μας βασίζονται σε τέσσερις θεμελιώδεις πυλώνες: Προηγμένη τεχνολογία, συνδεδεμένη με την παγκόσμια τραπεζική βιομηχανία, αναπροσαρμοσμένες συνεργασίες με τραπεζικούς συνεργάτες σε όλο τον κόσμο, αυστηρή ασφάλεια και μέγιστη ταχύτητα. Το αποτέλεσμα είναι ευχαριστημένοι πελάτες, που βασίζονται στην ECOMMBX.

Share:

Source:

| InBusiness News

Sign up to our newsletter...and stay up to date with all our news!

Related Posts